Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse av sidan, främst för kundvagnens och kassans funktioner. Du kan läsa mer om cookies här.
Vår webbshop är tyvärr tillfälligt stängd för beställningar tillsvidare, vi tar bort det här meddelandet när det går att handla hos oss igen
Summa: 33,355 kr

Företaget

Valbo Cykelservice grundades år 1980 av nuvarande ägaren Tommy Cederholm. Vi utför reparationer på cyklar av alla tänkbara märken och modeller, och saluför även cykelmärken som Marvil, Giant, Hudson, Helkama, Monark, Diamondback, Fuji, Solhaga, SE-bikes m.fl. Vi har även ett omfattande sortiment av tillbehör och reservdelar till försäljning i vår butik, och säljer även sparkar vintertid.

Välkommen att besöka oss på vår besöksadress Valbovägen 285 i Valbo! Vi finns på bekvämt gång-avstånd från Valbo Köpcentrum. Se vår vägbeskrivning om du är osäker på hur du hittar till oss.

Om du bor utanför Gävle och hittat något du vill köpa, kan du beställa det direkt här i vår webbshop. Internetförsäljningen går via vårt handelsbolag Cykelimporten i Gefle HB (orgnr 969675-1131). Vi skickar samtliga varor i sortimentet över hela Sverige!


Våra öppettider är:
Mån-Tors 11.00 - 19.00
Fre-Lör-Sön stängt
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkList

Valbo Cykelservice AB
Valbovägen 285, 818 32 Valbo
e-post: info@valbocykelservice.se